Helly Hansen Crew Midlayer Takki

 135 € (alv 0%)

Crew Midlayer Takki Liikelahjaksi – Omalla logolla

Helly Hansen Crew Midlayer takki omalla painatuksella tai brodeerauksella (logolla) on täydellinen liikelahja ja mainostakki. Klassinen merihenkinen takki, jota näet ihmisten päällä kaupungilla sekä ammattilaisilla esimerkiksi purjehduskilpailussa. Takissa on HellyTech® kalvo, joka hengittää sekä on veden- ja tuulenpitävä. Takki on vuorattu laadukkaalla Polartec® Fleecellä, joka antaa lisälämpöä kylmemmällä säällä. Täydellinen jokasään takki, jota voit käyttää vuoden ympäri.

Laadukas takki sopii täydellisesti mainoslahjaksi / yrityslahjaksi, jota henkilökunta ja asiakkaat mielellään käyttävät. Toteutamme Helly Hansen Crew Midlayer takkiin yrityksen logon joko brodeerauksella tai painatuksella.

Miehille ja naisille on saatavana omat takkimallit. Takkia on saatavana useana eri värinä. Koot: Miehet: S-XXL (XXXL), Naiset: XS-XL. Muista kysyä tämän hetkinen saatavuustilanne. Vinkki: varastossa on normaalisti eniten seuraavia värejä: tummansininen, musta, valkoinen ja punainen = paras saatavuus. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Helly Hansen Crew Midlayer takit painatuksella / brodeerauksella (omalla logolla)! Huom. 135 € (alv 0 %) hintaan ei sisälly yrityksen logon painatus tai brodeeraus.

Miesten Crew Midlayer Takki

Tummansininen (Koot S-XXL)

Naisten Crew Midlayer Takki

Punainen (Koot XS-XL)

HH Crew Midlayer Jacket

Helly Hansen Crew Midlayer Jacket on erittäin suosittu takki ja sen helposti ymmärtää, kun on tutustunut siihen ja sen ominaisuuksiin. Takki on alunperin suunniteltu Volvo Ocean Race kilpailijoille, mutta se sopii käytettäväksi lähes kaikkialla, niin arkikäytössä kuin esimerkiksi veneilyssä suojaamassa sateelta ja tuulelta.

Miehet ja naiset voivat valita useasta värivaihtoehdosta jokaiselle sopivan värisen takin. Takkia voit erinomaisesti käyttää vuoden ympäri ja joka säässä, koska takin ulkokangas on veden- ja tuulenpitävä sekä Polartec® fleece sisävuori lämmittää viileällä säällä.

Takin hinta on edullinen, vaikka on kyseessä korkealaatuinen tuote. Huomioithan, että 129 € (alv 0 %) hintaan ei sisälly logo painatus tai brodeeraus. Haluatko takkiin yrityksesi logon? Pyydä tarjous Crew midlayer takit yrityksen omalla logolla painettuna tai brodeerattuna!

  • Vedenpitävyys – 95%
  • Tuulenpitävyys – 97%
  • Hengittävyys – 78%
  • Soveltuvuus ympärivuotiseen käyttöön – 95%

Ominaisuudet:

  • Helly Tech® Protection
  • Tuulen- ja vedenpitävä, hengittävä
  • Teipatut saumat
  • Säädettävät hihansuut
  • YKK vetoketjut 
  • Polartec® 100 Fleece

Yrityksesi logo takkiin: Painatus tai Brodeeraus

Yrityksen logo takkiin voidaan toteuttaa kahdella eri tekniikalla: painatus tai brodeeraus (brodeerauskoneella ommeltu). Paras menetelmä valitaan logon yksityiskohtien mukaan. Ota yhteyttä ja lähetä sähköpostitse kuva logosta, jonka haluat takkiin – me selvitämme sopivimman painomenetelmän, jolla yrityksesi logo näyttää takissa hyvältä.

HellyTech® Protection

”FOR ALL WET WEATHER ACTIVITIES”

Tuulenpitävä: Tekninen vedenpitävä ja hengittävä kangas, joka on suunniteltu antamaan hyvä suojaavuus tuulta vastaan. Valmistettu samankaltaisella menetelmällä kuin Norjassa 1970-luvulla kehitetty alkuperäinen versio. Pintakankaaseen sivelty huokoinen PU emulsio.

Vedenpitävä: Kaikki Hellytech kankaat ovat täysin vedenpitäviä. Vedenpitämisen takaamiseksi kaikki saumat on teipattu pehmeällä ja pitävällä teipillä.

Hengittävä kalvokerros: Helly Hansenin sivelytekniikassa käyttämä huokoinen PU emulsio takaa kankaan hengittävyyden.

Takkien lisäksi Helly Hansenilla on valikoimassa useita muita tuotteita yrityksille, jotka sopivat hyvin liikelahjaksi. Katso poimintoja valikoimasta: Helly Hansen tuotteet omalla logolla

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä lähettämällä meille sähköpostia tai soita! Sähköpostiosoite (info @ mediawear.fi). Puh. 020 7107470