Helly Hansen tuotteet omalla logolla – Valikoima

 

Helly Hansen Liikelahjat & Vaatteet yrityksille

Helly Hansen tuotteet sopivat erinomaisesti liikelahjoiksi ja mainosvaatteiksi. Asiakkaat ja henkilökunta käyttävät mielellään laadukkaita ja hyvännäköisiä vaatteita joissa yrityksesi logo tulee edustavasti näkyviin. Alla näet poimintoja valikoimasta. Helly Hansenin todella laajasta tuotevalikoimasta löytyy useita mielenkiintoisia vaihtoehtoja (mm. takit, pikeepaidat, fleecet, pelastusliivit, urheiluvaatteet, reput jne.), joihin toteutamme teidän yrityksen logon painatuksella (painatus) tai brodeerauksella (brodeeraus). Ota yhteyttä, niin tarjoamme teille Helly Hansen tuotteet omalla logolla toteutettuna kilpailukykyiseen hintaan.

 

01

Helly Hansen Takit Yrityksen Omalla Logolla

Takit ovat suosituimpia liikelahjoja Helly Hansen tuotevalikoimassa. Toteutamme HH takkeihin toivomasi painatuksen tai brodeerauksen. Kuvassa Crew Midlayer takki
Helly Hansen Crew Midlayer Takki
Helly Hansen Tekninen Pikeepaita
02

Helly Hansen Pikeepaidat Omalla Painatuksella / Brodeerauksella

HH Pikeepaitojen valikoimasta löydät klassisia puuvillasta valmistettuja sekä nopeasti kuivuvia teknisiä pikeepaitoja. Toimitamme pikeepaidat omalla logolla painettuna tai brodeerattuna.
03

Helly Hansen Tekniset Juoksupaidat / Treenipaidat Painatuksella

Urheilu on hauskaa, kun varusteet ovat laadukkaat. Helly Hansen juoksupaidat ovat korkealaatuisia ja kuivuvat nopeasti. HH Teknisiin t-paitoihin on saatavana oma painatus.
juoksupaita
Helly Hansen Reppu
04

Helly Hansen Reput ja Laukut Liikelahjaksi

Etsitkö laadukasta reppua tai muita laukkua, joihin haluat yrityksenne oman logon? Toimitamme HH reput ja laukut logollanne brodeerattuna tai painettuna.
05

Helly Hansen Pelastusliivit ja Paukkuliivit Yrityslahjaksi

Haluatko antaa veneilijöille lahjaksi käytännöllisiä tuotteita? Pelastusliivit sopivat hyvin liikelahjaksi ja Helly Hansenin valikoimasta löydät perinteisiä pelastusliivejä sekä myös paukkuliivejä.
Helly Hansen Paukkuliivi

Katso koko Helly Hansen tuotevalikoima osoitteessa www.hellyhansen.com

Huom. HH-nettisivuilla näkyvien tuotteiden varastotilanne vaihtelee, joten kysy sinua kiinnostavien tuotteiden tämän hetkinen saatavuustilanne!

Ota yhteyttä
Pyydä tarjous!

Lähetä meille sähköpostia kerro meille mistä tuotteista olet kiinnostunut – Tarjoamme tuote-ehdotuksia. Sähköpostiosoite: info @ mediawear.fi. Puh. 020 7107470